Mijn bullet journal deze maand + spring-y stickers.

Mijn Bullet Journal Deze Maand + a Little Something Extra

Hey, peeps! Vandaag zwier ik nog eens een bullet journal post jullie richting uit! Maar dat is niet alles, want naar goede gewoonte ontwierp ik ook weer een resem stickers om deze maand te gebruiken in die fysieke planner. En die stickers? Die zouden hieronder wel eens voor een kleine verrassing kunnen zorgen… Read on!


Thema & kleurenpalet

I don’t know about you guys, maar hier regeren de lentekriebels de laatste paar dagen énorm. Ik heb al zin in terrasjes, wil heel mijn appartement vullen met verse boeketjes bloemen én zelfs de lentekuis-neigingen beginnen hun al een weg naar de oppervlakte te banen. Dat die kriebels dus ook kwamen piepen toen ik de kleurtjes en afbeeldingen van de maand koos kan je dus moeilijk een verrassing noemen. Van oranje tinten, een blauwe lucht én een vroege knipoog naar de avontuurlijke zomers van Wes Anderson; deze werden het!

Mijn belangrijkste to-do’s

Die hebben uiteraard alles te maken met die lente-prep! Zo wil ik ASAP al mijn planten eens opfrissen en klaarmaken voor het nieuwe (groei)seizoen (én natuurlijk even oplijsten waar ik nog een vrij, potentieel groen hoekje heb, hihi), begin ik stilletjes aan aan die Spring Cleaning, én wil ik een nieuwe en zonnige playlist maken waar ik naar kan teruggrijpen tijdens all of the above. Dat allemaal wél met in mijn achterhoofd nog het feit dat april met al z’n grillen nog moet komen. Té hard van stapel lopen is ook niet goed, hè. 😂

Q || wat zijn jullie grootste to do items deze maand?

Surprise!

Dan. Without further ado en zonder al te veel rond de pot te draaien: de stickers! Effkes low-key de webshop lanceren? Effkes. Low-key. De. Webshop. Lanceren. Argh! 😱 Bij deze kan je mijn allereerste sticker sheet dus officieel zelf in huis halen, yup. Ze staan sinds vandaag op de splinternieuwe, ienie-mienie webshop, die ondertussen ZOU MOETEN werken (*bibbert nog even verder). Je kan zowel voor verzending àls voor oppikken in Dendermonde kiezen, en langs de officieuze weg betalen via Apple Pay of Stripe (met kredietkaart, dus). Heb je nog nooit van die twee dingen gehoord? Da’s OK. Ik hou best wel van old-school & persoonlijk klantencontact dus, hey: jullie weten me te vinden!

De kop is er dus af, zeg. Eindelijk. Na maanden wikken en wegen over hoe ik dat hoekje op mijn website nu zou aanpakken, heb ik dus toch beslist om de shop langzaam maar zeker te laten groeien in plaats van meteen met een hele collectie op de proppen te komen. Dat was immers oorspronkelijk het plan, yes, but then there was you: een hele resem mensen die stonden te springen om een persoonlijke print te laten ontwerpen. Zo onverwachts, zo ontzettend lief, zo onvoorstelbaar enthousiast. Ik had absoluut niet verwacht om dit tekenavontuur zo druk te starten, maar there you have it. En ik hou van elke seconde die ik eraan spendeer. For realsies.

Immens veel groetjes & tot snel!

 
 
Nelle 🌿

• she/her • Basically the slightly weird one since 1989. Film fanatic, occasional over-sharer, frequent over-thinker. So, yes, I blog.

http://www.spellsandpencils.com
Previous
Previous

New life, new habits.

Next
Next

The Snow Moon.