Mijn november to do list.

Mijn november to do list.

Hoe snel vliegt dit (na)jaar weer voorbij, zeg? En hoewel het opbergen van mijn Halloweendecoratie me altijd een beetje triest maakt, kijk ik ook enorm uit naar het afwerken van mijn novemberlijstje hieronder. Read on!

De kerstkaartjes!

Met stip op één op die to do lijst, uiteraard, want die kerstkaartjes van jullie én van mij moeten natuurlijk op tijd bij de drukker belanden. Het worden dus een paar drukke weken vol early Christmas vibes, en daar wordt een mens (of toch van het Nelle-soort) alleen maar blij van!

save something extra naar de holidays toe.

Een beetje extra sparen om nadien extra veel plezier te halen uit de kerstdecoratie/cadeautjesjacht-periode die er nu zit aan te komen, da’s nooit een slecht idee, toch? Een extra ‘efforke’ qua minder geld spenderen de komende paar weken, dus!

switch off more.

Aangezien het een drukke periode wordt, wil ik deze maand tegelijkertijd ook wat meer tijd nemen voor mezelf. Minder social media en niet telkens doorwerken tot middernacht, maar wel tijd maken voor vrienden, familie, en gezellige avondjes die ik gewoon alleen spendeer. En met alleen bedoel ik uiteraard mét mijn favoriete TV programma, herfstfilms, een goed boek, die puzzel die hier eindelijk weer op mijn tafel ligt, enzovoort, hihi.

wekelijkse wandelingen.

Al is het maar voor een uurtje; even weg zijn van mijn bureau of appartement in het algemeen wanneer ik niet aan het werk ben, én daar meteen ook wat beweging aan koppelen, staat ook hoog op mijn lijstje deze maand.

alvast wat Christmas content bedenken en plannen.

Voor hier op de blog, voor Patreon, voor de webshop,… Did I mention dat het een drukke maand wordt? Haha!

update mijn iPhone look

Ik ben zo iemand die er enorm veel plezier uithaalt om haar achtergronden, apps, widgets, etc. aan het seizoen of een mood aan te passen, yup. Zo’n aesthetically pleasing dagelijks accessoire maakt me gewoon blij, en het in elkaar flansen ervan heeft een beetje hetzelfde effect als een goeie brainstorm, leuk knutselprojectje of het maken van een inspirerende mood board. Ik kan er niet snel genoeg een momentje voor inplannen, dus!

q || wat staat er helemaal bovenaan jullie planning deze maand?

Veel liefs!