Life Lately.

Life Lately.

Omdat het ondertussen even geleden is: een snelle catch-up-post!

the downs.

Altijd beginnen met het slechte, zeggen ze wel eens. En meteen ook het moeilijkste, want hoe leg ik dat in godsnaam uit zonder hier in duizend paragrafen de zieligaard uit te hangen? Door het kort te houden, natuurlijk, want dat hele ‘niet zo goed in je vel zitten’-gebeuren is noch ingewikkeld, noch zeldzaam. Geen mens ter wereld heeft er namelijk nooit last van, maar hier komen de moeilijkere dagen tegenwoordig ‘gewoon’ wat meer voor dan de makkelijke(re). De grootste culprit van dienst? Mijn gezondheid. De tweede grootste culprit: de aanstormende lente/zomer. Jahaa, dat las je goed. Winterdipjes komen hier nauwelijks voor, maar zomerdipjes? Vaste kost. Dit jaar, however, is het de combinatie van de twee die me wat de das omdoet. Normaal gezien ben ik immers al fervent aan mijn zomers zelfvertrouwen aan het werken door simpelweg om de twee dagen wat kilometers te gaan joggen, maar dat is dit jaar moeilijk met een hart dat niet meewil. Dat het grotendeels tussen mijn twee oren zit en dat wandelen minstens even gezond is, dat weet ik, maar het is zo verdomd moeilijk om het ervantussen te krijgen, mannekes. En die extra stress? Dat zorgt dan weer voor walletjes. En puistjes. En frons-koppijntjes. En spiegels die ontweken worden. En plannen die worden afgezegd…. Dat ik momenteel dus vooral aftel naar wat leuke dingen op mijn agenda (die niet afgezegd kúnnen worden, haha), en die operatie volgende week. Al durf ik dat laatste tegelijkertijd niet té enthousiast te doen, want dan ga ik weer hopen dat het hele ding nadien ‘poef!’ opgelost is, wat ook bijlange niet zeker is en argh. Fast forward naar binnen kweetniehoeveel weken alshetmaarbeterezijn, please?

Mijn meest trotse loopje van dit jaar. Ochotte 10 minuten aan één stuk doorgelopen, zonsondergang in mijn ogen, blood pumpin’ maar in a good way, keivoldaan. Dag nadien? Hartkloppingen. Dag nàdien? Side effects van die rotpilletjes. Haha. Ha. Ha. I’m OK.

Overcompensating much?

the ups.

OPERATION INDOOR JURASSIC PARK || aka eindelijk wat nieuwe planten kopen met de splinternieuwe ecocheques. Iets waar ik elk jaar enorm naar uitkijk, hihi.

#OURPLANETWEEK ||ook dit jaar neem ik weer deel aan deze bomen-plantende Instagram Art Challenge, die traditie-gewijs van start ging op Earth Day afgelopen zaterdag. Omdat er weinig andere thema’s me zó nauw aan het hart liggen, sure, maar ik merk ook dat ik er enorm veel van opsteek, én het tot nu toe voor heel wat meer verkeer richting mijn tekeningen heeft gezorgd. Plannetjes om er hier weer een toegankelijker plekje van te maken door te switchen naar het Engels worden dus gesmeed. Of ik ze ook ga opvolgen? Dat zien jullie de volgende keer, haha!

PRINT-PLANNETJES || Over plannetjes gesproken? Ik ben momenteel ook enorm hard bezig met zoeken naar de ideale printpartner(s), zowel voor art prints als leuke textielprojectjes. Het eerste op mijn to do lijst van zodra ik die gevonden heb? Een full colour tote bag met één van mijn laatste nieuwe favorietjes, waarvan ik het ontwerp nog heel even geheim ga houden (al zagen jullie ‘m misschien al in een vroege versie passeren via mijn stories, hihi). Stay tuned! En tips meer dan welkom! 😉

genoeg geklaagd en geüpdatet over mezelf;
’t is lang geleden, how you doin’? ;-)