What I've been working on.

What I’ve been working on.

Omdat het hier even stil geweest is én de inspiratie/het spanningslevel van mijn leven momenteel preeeetty low is: een blik achter de schermen van Spells & Pencils, en wat er allemaal op til staat.

commissies!

First thing’s first, want wanneer jullie amper nieuwe dingen op mijn webshop of Instagram zien passeren kan dat maar één ding betekenen: mijn klantenagenda kreeg even voorrang. Van geboorteschetsen, tot uitnodigingen en een splinternieuw portret; mijn tablet staat vol leuke dingen die ik nog niet kan of mag delen. En gelukkig maar, want…

… wanneer de inspiratie-block toeslaat,

dan is dat om één of andere reden altijd, ALTIJD rond deze periode. Pas op, stilzitten doe ik dan uiteraard niet (kan ook niet. Am I right, side-hustlers?), en naast het mezelf - toegegeven; meer op het gemak dan anders - op externe opdrachten smijten, probeer ik dan toch overal een beetje inspiratie te verzamelen. Hoeveel ideeën ik dan ook noteer of probeer uit te voeren, however… Als de goesting er niét is (en ik ben ik mijn hoofd en/of schulp gekropen, as one does op zo’n momenten), dan kan ik alleen maar wachten tot het dipje voorbij is. En er is licht aan het einde van de tunnel, jongens, ik voel het.

our planet week prep.

Licht in de vorm van een project waar ik ondertussen al een derde jaar aan deelneem, bijvoorbeeld, of dat is toch het plan. Our Planet Week start jaarlijks op Earth Day, en daagt artiesten uit om per dag een tekening te maken aan de hand van prompts die elk jaar veranderen, om zo wat meer aandacht te geven aan onze precious aardbol. Zo’n dingen liggen me nauw aan het hart, en sinds de prompts vandaag bekendgemaakt werden sta ik te popelen om volgende week wat mooie boodschappen de wereld (én jullie Instagram feed) in te sturen.

Dat Earth Day steevast in mijn kalender staat hebben mijn Patrons trouwens al ontdekt aan het begin van deze maand, want de printable die zij toen kregen was een kleurplaatversie van een tekening die ik vorig jaar voor dit project maakte. Moést je die ook graag willen (voor je eigen kroost of, who knows, een leuke natuurles), dan laat je me maar een comment/bericht/whatever you want achter, en dan stuur ik ze met véél plezier ook naar jou door!

persoonlijk werk

OF licht in de vorm van een eeuwenoud illustratie-trucje bij weinig inspiratie: ‘draw what you know’. Denk even niet aan wat andere mensen leuk zouden vinden, maar teken wat je zelf leuk vindt. En wat vond ik leuk tijdens die inspiratieblock? Yup, mijne living. Of eerder het-mezelf-afzonderen-in, en het-volstampen-met-nieuwe-planten-van, haha. Die schets kwam dus ook op mijn tablet terecht, maar wat ik ermee ga doen weet ik nog niet.

Naast all of that had ik gelukkig ook wat nieuwe bestellingen van jullie om mooi in te pakken, op te sturen en weer aan te vullen in de webshop. Daar kan ik jullie echt niet genoeg voor bedanken, want dàt zijn pas lichtpuntjes tijdens dat jaarlijkse lente-dipje van me.

 

q || wat zorgt er bij jullie wél voor inspiratie tegenwoordig? Of wat doen jullie ter bestrijding van een creatieve dip?

Let me know & veel liefs!