What's cookin', good lookin'?

What’s Cookin’, Good-Lookin’?

Well, a lot! Een update over hoe ik mijn verlof gespendeerd heb en wat dat wil zeggen voor dit online plekje, meteen hieronder!

First thing’s first


Of ‘t is te zeggen: eerst en vooral. Yup, ik schakel weer over naar good old Nederlands, al zal dat ongetwijfeld met nog heel wat Engels tussen zijn. It’s how my brain is wired, you guys, I can’t help it haha! Dit omdat het gewoon logischer is, doelpubliek-wise, en ik al mijn communicatiekanalen (instagram, twitter, etc.) het liefst in dezelfde taal hou. Ik hou van een beetje chaos, don’t get me wrong, maar van dingen ingewikkelder maken dan ze hoeven te zijn? Not so much.

Dan. Tromgeroffel!

Spells & Pencils is een G O !

Na bijna twee weken verlof te spenderen aan het opzoeken van technische en administratieve shizzle, het zoeken naar onuitputtelijke inspiratie Ă©n het verdrinken in zelf-twijfel (het ene een rechtstreeks gevolg van het andere) heb ik het gewoon gedaan, dat springen. Ik kan mezelf nu dus officieel - en met bibberende beentjes - zelfstandige in bijberoep noemen, en kan ein-de-lijk aan de slag voor jullie. Van postkaartjes tot geboortekaartjes met een persoonlijke tekening, tot fine art prints van mijn/jullie/ons ontwerp: het kan allemaal! Ook van een webshop vol leuke hebbedingen maak ik momenteel werk, maar dit zal gaandeweg groeien naargelang ik nieuwe dingen teken en ondertussen centjes spaar om die shop tot leven te kunnen wekken. Stay tuned dus! En laat die ideetjes van jullie maar komen!

New pages alert: de portfolio

Ook een must tijdens mijn verlof: het uitkiezen en aanpassen van oude Ă©n nieuwere werkjes om hier in mijn portfolio te zwieren, want jullie moeten uiteraard een idee kunnen vormen over wat ik allemaal kan, en hoe ik momenteel nog elke dag groei. Daarom kan je momenteel een resem persoonlijke projecten en wat fan art favorietjes (waar ik trouwens enorm veel van geleerd heb Ă©n leer, ook al kan ik ze helaas niet verkopen) vinden onder de portfolio tab in het navigatiemenu hierboven. Dat ik aan elk van hen met enorm veel liefde en plezier gewerkt heb, en dat voor elk nieuw werk minstens even veel (if not a whole lot more) zal doen? Dat is zeker! Quick linkje hierzo.

& een uitgebreidere ‘about’.

Newsflash: ik ben een overwegend extravert persoon (op z’n minst online, haha!) en pak mijn communicatie graag nogal persoonlijk aan. In’t kort wil dat zeggen dat ik jullie graag Ă©cht leer kennen en vice versa. Vandaar de splinternieuwe, over the top, mogelijks over-persoonlijke about pagina. Het hele ♊ zijn, het moest zich toch op een of andere manier uiten, hĂš. Hihi.

En zo zijn we aan het einde van deze korte post beland! Of mijn verlof echt all business was? Natuurlijk niet! Ik heb m’n schermtijd op z’n minst met een paar uitstapjes gecompenseerd Ă©n werd bovendien ‘geboosterd’, hoera! Dat laatste was nogal een geluk, come to think of it
 Laat ons zeggen dat ik achteraf wel echt de indruk had dat mijn antilichamen een heuse anti-virustraining succesvol tot een einde hadden gebracht, en dat ze dat gelukkig vanuit mijn zetel konden doen. Celebratory pizza en wijntjes voor iedereen!

Wat zouden jullie ‘t liefst van al A.S.A.P. in mijn webshop zien verschijnen?

Veel liefs & tot snel!