5 favorietjes uit november.

5 favorietjes uit november

It’s all about the little things, am I right?

Oopsie, vorige maand heb ik deze post geskipt. De reden daarvoor kunnen jullie vast en zeker wel opmaken uit mijn vorige post, maar soit! Deze maand doe ik wél dapper verder, al kan dat ook gewoon aan het feit liggen dat november vol met kleine dingen zat die me bijzonder veel moed hebben gegeven, na wat-ik-ondertussen-bijna (bijna!)-liefkozend ‘mijn onvermijdelijke sneeuwbaldipje’ noem. Let’s keep it short but sweet, shall we?

familieweekend

Beginnen doe ik met ons familie-uitje, dat het net gepasseerde weekend nog maar ingepland stond. Heel af en toe nog een testje (je wéét dat je rare hersenkronkels for realsies zijn wanneer ze zelfs voorkomen in het gezelschap van de mensen waarbij je nog het meest van al ‘op je gemak’ bent, hè), maar ik heb absoluut genoten van de korte wandeling daar ergens in de Vlaamse Ardennen, het tekenen zonder stressy deadline, de uitgebreide ontbijtjes, het al even uitgebreide aantal wijntjes, en het opstaan-zonder-wekker. Dat ik onze ‘harde kern’ verdorie enorm graag zie en het nog een lange traditie mag zijn, thank yoooouuuu.

PS: ook van genoten => de nachtelijke bezoekjes van de kat die bij ons verblijf hoorde. Experience level up. ‘t Is maar een tip indien jullie ooit zelf zoiets zouden verhuren. ;-)

zetelavondjes galore!

En by zetelavondjes bedoel ik vooral serieavondjes. Ik heb zóveel leuke dingen gezien deze maand! Moesten jullie dus nog iets zoeken om die komende winterdagen door te komen (en jullie hebben deze nog niet gezien, uiteraard), dan zijn dit mijn favorietjes:

good food = wel degelijk a good mood

Ik riep deze maand mijn zondagse ontbijtmomentjes weer in het leven, en euh… Ze mogen blijven. Of daar ga ik toch heel erg veel moeite voor blijven doen, aangezien die leuke start van mijn eerste (en basically enige) vrije dag in de week een wereld van verschil maakt, zowel op de dag zelf àls die die erop volgen. Misschien omdat het maken ervan mij het gevoel geeft dat ik mijn leven in handen heb, en het binnenwerken ervan gewoon pure bliss is? Geen idee, maar het klinkt alleszins als een win-win, haha! Oh, en kan gerust ook in het good-food-rijtje: het etentje met heel ons team, waar onze bazen ons deze maand mee naartoe namen. Honestly. Ik wéét dat ik op dat gebied misschien niet veel gewoon ben (als long-time vegetariër ga ik hier in België immers niet altijd graag uiteten. Of ik durf gewoon niet meer…Dat kan ook, haha), maar jonges… Bij Lewis in Antwerpen kreeg ik notabene iets op mijn bord dat er verdorie beter uitzag dan dat van de rest (sorry, not sorry, collega’s). En dan moest het dessert nog komen! Dus, euh. Wie neemt er mij dan binnenkort nog eens mee? Pretty please?

de vroege kerstvibes

En daarmee bedoel ik natuurlijk die waarvan ik al kon genieten dankzij een paar toffe kerstkaartjes-opdrachten, maar ook het uitwerken van mijn eigen postkaarten, stickers in winter- en kerstthema én mijn persoonlijke kerstkaart voor vrienden en familie. Die laatste zwier ik hier binnenkort wel eens online, maar de nieuwe postkaartjes en stickers kan je ondertussen wel al vinden en bestellen, hierzo! Ook de kerstkaarten die ik in opdracht van enkele lieve klanten maakte staan ondertussen in mijn online portfolio. In het geval jullie nieuwsgierig zijn of alvast eens op prospectie willen gaan naar volgend jaar toe. ;-)

lijflied material

Allé, niet echt lijflied, maar hoe noem zo’n lied waarvan je na die eerste keer luisteren al denkt ‘huh? hoe? dit is exact wat ik voel?!” anders? Dat kan soms confronterend zijn, sure, maar ook vooral een serieuze troost. Zeg nu zelf: klaarblijkelijk in eenzelfde schuitje zitten (of gezeten hebben) met thé Taylor? Slightly epic, toch? Nee, maar serieus; ik snap het hele Swiftie-gebeuren nu al een tijdje, maar nu blies ze mij toch even dubbel zo hard van mijn sokken, hoor. Geen betere noot om deze blogpost mee te eindigen dan een hele resem achter elkaar, denk ik dan. Hihi. Enjoy!

hoe was jullie november? en kijken jullie een beetje uit naar de Kerstmaand/december?

 
 
Nelle 🌿

• she/her • Basically the slightly weird one since 1989. Film fanatic, occasional over-sharer, frequent over-thinker. So, yes, I blog.

http://www.spellsandpencils.com
Previous
Previous

De betekenis & thema’s van tonight’s Volle Maan in Tweeling.

Next
Next

Let's Talk: How I'm Working On My Mental Health Right Now.