A Very Artsy Bucket List.

A Very Artsy Bucket List.

Just a couple of little things die ik onlangs (of al een hele tijd geleden, haha) op mijn creatieve ‘wanna do’ lijstje heb gezet!

DESIGN MY OWN TATTOO. Eentje waar ik momenteel op het gemakje naartoe kan leven als beloning voor mezelf, van zodra ik van die bloedverdunners en het hele cray-cray hart-dingetje vanaf ben: mijn eigen tattoo ontwerpen! Wat het zou worden? Nog geen idee. Wel weet ik al een tijdje dat ik ooit mijn liefde voor wasberen wil laten vastleggen op mijn vel. Of dat een knipoog naar een bekend exemplaar (Meeko is my spirit animal, you guys) of een volledige eigen creatie wordt? Ook nog geen idee. Maar, hey, tijd zat! Al hoop ik dat het niet té lang duurt eer die ‘beloning’ aan de orde is, natuurlijk.

START PAINTING. Ik ben al een tijdje benieuwd hoe mijn digitale kunsten zich naar - euh - real life zouden vertalen, en ben altijd al fan geweest van gouache én waterverf-werkjes van andere artiesten. Ik zou het dus heel graag zelf onder de knie krijgen, en ben onlangs alvast begonnen aan dat gouache-hoofdstuk. Mijn grootste probleem? De verfborstels die ik al een twintigtal jaar heb doen het niet al te best meer, en ik heb momenteel ook niet meteen het budget om nog eens te investeren in deftige nieuwe borstels. Ik hou het momenteel dus bij simpele, korte werkjes, om zo toch al een beetje bij te leren, en kijk uit naar het moment dat ik me eens volledig kan laten gaan in een artsy-fartsy winkel! Maar bij deze; zelf nog wat verfborstels liggen thuis die je niet gebruikt? Slechts één adres, haha!

PICK UP CRAFTING AGAIN. Ik knutselde vroeger een héél pak meer dan nu en zou die draad graag terug oppikken. Van mokken beschilderen tot decoratie maken… Er staan heel wat projectjes klaar, zo ergens op een lang-vergeten Pinterest board. Nu enkel nog de tijd maken om daar nog eens te gaan piepen en een allereerste projectje uit te kiezen.

START A ZODIAC SERIES. Wie mij kent weet dat ik nogal een Zodiac-trutje ben… Het hele astrologie-gebeuren fascineert me enorm (als inspiratiebron, niét als toekomstvoorspeller. I repeat. Niet. Als toekomstvoorspeller.) Een collectie prints van elk sterrenbeeld staat dus al heel lang op mijn wenslijstje, maar ik geraak er momenteel nog niet zo goed uit hoe ik dat zou aanpakken. Nog een paar brainstorm-momenten hieromtrent nodig, dus, maar ooooooit komen die prints er!

EXPLORING BACKGROUND WORK. Ook deels de oorzaak van het uitstellen van die Zodiac prints: het feit dat ik eigenlijk nog niet echt een achtergond-stijl heb, en ik die prints wel wat grootser wil aanpakken dan met mijn huidige, simpele backdrops. Dit is natuurlijk ook iets dat ik enkel al doende kan leren. Blijven schetsen en blijven prutsen, dus! Laat dat dit jaar gewoon mijn algemene motto zijn als het op creatieve dingen aankomt. ;-)

Q || hebben jullie bepaalde creatieve doelen dit jaar? Iets speciaals dat jullie willen maken of leren?
Deel jullie droomprojecties gerust hieronder!