5 happy things in September.

5 happy things in September.

Vooraleer we hier volledig in Spooky October modus gaan (honestly, te laat. Haha!): 5 kleine en grote gelukskes uit de afgelopen maand!

Verlof!

Na die drukke zomermaanden kwamen die twee weekjes verlof in september Ă©cht als geroepen, en hoewel ik best wel nog veel doorgetekend heb tijdens dat verlof, heb ik toch serieus van de rust (lees: de extra tijd om leuke/gekke dingen te gaan doen) genoten. Van een jaarmarktbezoek zoals we dat ‘in de goeie, ouwe tijd’ deden (ik won een giga-Bambi, you guys!), tot een blitzbezoek aan mijn broer in Brugge Ă©n spontaan een optreden gaan meepikken op Pukema; dat het allemaal weer voorbij gevlogen is, verdorie.

de kerstkaartjes-blitz.

As always deed ik in september ook mijn eerste oproep om me alvast te contacteren indien jullie een persoonlijk kerstkaartjes-ontwerp van mijn hand zouden willen dit jaar. Alleen
 bleek dat ook meteen mijn láátste oproep te zijn, want alle plekjes waren in een mum van tijd ingenomen. Hoe. Zot. Was. Dat?!

start soepseizoen.

Ja, ja, call me crazy, maar het moment dat het weer doenbaar is om elke week een soepdag in te lassen*, da’s echt een hoogtepuntje voor mij, hoor. Eerst en vooral is het zĂł makkelijk, kan je er enorm mee experimenteren Ă©n duurt het niet lang, zelfs al werk je met verse producten, vooraleer er zo’n stomend bord lekkers voor je neus staat. En dat cosiness level waar ik zo verzot op ben? Through the roof!

*Nee. Koude soep telt niet. Jakkes.

gezinsweekend.

Technisch gezien valt dit ook onder het ‘verlof’-puntje, waar ik wou het hier toch eens apart vermelden. Al is het maar om aan de hand van wat foto’s te kunnen aanduiden hoe gezellig, mooi en zelfs vrij luxueus (haha) ons weekendje weg was, zonder daarvoor de layout van deze post te verpesten, hihi. Bij deze: kijk dan! Op mijn Instagram kan je - naast heel wat extra septemberliefde - trouwens nog een paar van de mooie foto’s zien die ik tijdens onze fikse herfstwandeling nam, want, yes, die eerste van het jaar werd er ook een feit. Can’t wait om er nog veel meer te doen, dit seizoen!

#rebrand.

Kregen een heuse update in september: het interieur van de bar waar ik werk (check it out hierzo 😍), Ă©n mijn exterieur, haha. Ik liet immers mijn haar eindelijk (heel) wat korter knippen en I LOVE IT. Maar, Ă©cht. Ik blijf het zot vinden hoe een mens z’n eigen spiegelbeeld van ‘meh’ naar ‘ola!’ kan zien gaan enkel en alleen door een kapsel-switch. Hoewel
 Zo zot is dat natuurlijk niet wanneer je zo’n badass kapper hebt als demijne. Het zijn helden, zeg ik je.

q || wat waren jullie happy things in september? let me know!

Veel liefs,