5 Happy Things in February.

5 happy things in February.

Bewust geskipt in/na januari, back in full force nu die tweede maand van het jaar erop zit! 5 favorietjes uit mijn februari, netjes opgelijst hieronder. 👇

DE SURPRISE MEEKO || Dat er ook een cadeautje op jou ligt te wachten wanneer je naar de verjaardag van iemand anders gaat is het laatste wat een mens verwacht, toch? Niet als het van mijn tante afhangt, want zij wist maar al te goed dat ik stikjaloers zou zijn op het Meeko-knutselwerkje dat ze voor mijn papa maakte (Meeko-liefde is iets erfelijks, zo blijkt). Ze had er ook maar eentje in het zicht gelegd, en mijn gezichtsuitdrukking sprak meteen boekdelen, haha! Gelukkig kent ze me zó goed, dus, want ik kon mijn eigen - sneaky verstopte at first - exemplaar de dag nadien meteen een opvallend plaatsje aan mijn bureau geven. Hoe leuk is dat?! Hoe cool is mijn tante?! The coolest, begot.

TV-PLEZIER || Dat ik sinds februari enorm geniet van het ogenschijnlijke eindeloze aantal afleveringen van Criminal Minds, en ik bijna letterlijk een gat in de lucht sprong toen Disney+ ook hier eindelijk het alweer laatste (snik) seizoen van het heruitgevonden Ducktales online zwierde. Op die laatste ben ik trouwens echt, maar écht, verliefd. Die mix van nostalgie en nieuwe avonturen, en dat in een prachtige animatiestijl… Old school cartoon-zondagen worden niet beter dan dat. 💛

DE LOTR SPECIALS || Tijd voor wat schaamteloze zelf-reclame, vrees ik. Al waren de opnames (en watch parties) over de The Lord of the Rings films voor onze bescheiden familie-podcast oprecht en helemaal terecht persoonlijke lichtpuntjes de voorbije maand. Dat we graag over film praten in het algemeen weten de meeste mensen die ons kennen al, maar over Peter Jackson’s pareltjes? Hoho, daar kunnen we uuuuuuren over doorgaan. Benieuwd? Dan kan je ze hierzo beluisteren. Deel drie komt er héél binnenkort aan!

HALLO, WINTERZONNETJE || Soms wordt ze verward met de allereerste lente-zon, maar mannekes… Niet zo snel, hè. Zo’n dagen, nog goed koud maar met een aangename, warme zon = I love ‘em. Die zijn er immers ook om te koesteren, én om stilletjesaan die overgang van truien (yay, alles lekker warm bedekt) naar t-shirts (oh no, mijn witte armpjes!) te kunnen maken in plaats van meteen die switch te moeten doen. Mijn katten waren alleszins ook blij met die streepjes zon, en zochten ze meteen op. Oh, to be them.

NEW STUFF VAN GORILLAZ || Nog net op de valreep van februari, maar zó goed dat het meteen een plek in dit lijstje veroverde: het nieuwe album van Gorillaz. Cracker Island was voor mij meteen weer een schot in de roos, al hoeft meneer Albarn daar eigenlijk niet al te hard zijn best voor te doen in my book, hihi. Tot in augustus, Damon! Al zal het deze keer met mijn al-even-geliefde Blur zijn.

hoe was jullie februari?