The June goals & what I'm looking forward to this month.

the June goals & what i’m looking forward to this month.

Back in full force: mijn goeie voornemens aan het begin van elke nieuwe maand. Scroll verder om te ontdekken welke dingen ik graag in juni wil bereiken, én waar ik naar aftel!

the goals

  • PATREON PRO WORDEN. Een splinternieuwe gewoonte, die moet natuurlijk gekweekt worden. Het uitdokteren van Patreon en het toevoegen aan wat vaste, maandelijkse to do’s is iets dat heel hoog op mijn agenda staat in juni. Ik zou immers niet willen dat ik mijn kersverse pledges teleurstel wanneer zij me net zó hard steunen door zich te abonneren. Hoe veel groen ik ook nog achter mijn oren zitten heb. ;-)

  • GET OUT MORE, SPONTANEOUSLY ‘T LIEFST. Staat vooral op het programma tijdens mijn twee weken ‘thuis’, dit. Meer spontane uitstapjes, terrasjes én wandelingen.

  • GET BACK INTO THE READING HABIT. Dat ik immers serieus wat in te halen heb als ik m’n Reading Challenge van Goodreads wil halen. Oepsie.

  • ELKE WEEK EEN BLOGPOST. ‘t Liefst meerdere per week (zoals er nu op de planning staat), maar ik ken mezelf dus eentje zou al een overwinning zijn, hihi.

  • SET UP A SUMMER BUCKET LIST. Ik ben niet zo’n zomermaanden-fan, dat weten jullie ondertussen wel. Daarom wil ik dit jaar voor wat leuke afleiding zorgen door er gewoon een bucket list aan te koppelen. Om jullie zo lang mogelijk niet lastig te moeten vallen met véél te vroege herfst-, Halloween- én zelfs Kerstposts. Thank me laterrrr.


  • GROTE MEDIA-KUIS. Mijn tablet en computer staan momenteel zó vol na een jaar en half tekenfee zijn dat het een beetje gênant wordt. Hoog tijd voor een grote opkuis om alles een beetje overzichtelijker te maken, dus! Wie weet wat ik nog tegenkom om in een nieuw jasje te gieten.

  • UP MY MORNING GAME. Waar ik wél fan van ben tijdens deze periode van het jaar? Dat de zon er zo vroeg doorkomt. Ik kan immers niet ontkennen dat opstaan hierdoor veel makkelijker is, waardoor ik dus ‘s morgens ook meer die productiviteitskriebel voel. Vroeger opstaan zodat ik 1) ook wat dingen kan doen voor ik naar de bar afzak (op day job dagen) of 2) simpelweg meer tijd heb voor persoonlijk werk (óf die spontane uitstapjes van hierboven!) naast de tekenopdrachten die ik voor jullie maak, is een van dé uitdagingen van de maand. Want ook al schijnt het zonnetje al op mijn gezicht ‘s morgens; opstaan wanneer er twee lieve kattensnoetjes naast jou liggen? Blijft moeilijk.

  • CLEAN UP MIJN MINI-TERRASJE. ‘t Is te zeggen: mijn hoekje in het park waar ik van ‘t stad mag van meegenieten. Zie je die foto hier? Die is al een tijdje geleden getrokken, en dat weelderig onkruid op de achtergrond is ondertussen nog - euh - weelderiger? Don’t get me wrong; niets dat me zo blij maakt als wilde plantjes, maar je moet er natuurlijk nog wel een beeeeetje tussen passen, no? Momenteel zie je mijn stoeltjes amper nog staan, haha! ‘Gezellig wild’ is het doel, dus. Mijn hernieuwde leesgewoonte (🤞) kan er alleen maar baat bij hebben.

  • ÉN DE BERGING. Die heeft al even nood aan een stevige decluttering. Zéér hoog op mijn to do list, trouwens, aangezien het de eerste ruimte is die bezoekers moeten passeren, en ik me bijgevolg dus doodschaam elke keer ik iemand over de vloer krijg.

  • en last but not least: RUN AGAIN. Mijn lichaam (ofte vooral mijn hart) is klaar voor de test, denk ik. En het is nú de moment, aangezien ik nogal snel afhaak wanneer het te warm wordt (en het voor mij persoonlijk al snel ‘te warm’ wordt, haha).


the countdowns

Mijn doelen voor juni hebben hier al genoeg plaats ingenomen, dus het stukje ‘aftellen naar’ hou ik lekker kort:

🎉 mijn verlof. Hoera, juij, time off! Van de bar, that is. Grootse (reis)plannen heb ik niet, en ook de tekenpauze stel ik nog even uit tot mijn tweede stukje verlof in september, maar ik kijk er wél naar uit om wat extra tijd over te hebben om in die doelen hierboven én wat leuke, lokale uitstapjes te kunnen steken.

🎉 mijn verjaardag. * kuch * 16 juni! * kuch *. Plak in the middle of mijn verlof en dat is jàààren geleden. Die datum is trouwens all you need to know. Het andere getalletje dat doorgaans aan een verjaardag vast hangt laat ik - voorlopig toch - in het midden.

🎉 een kappersbezoek. Dit heb ik ietsje te lang uitgesteld, hence het extra enthousiaste aftellen-naar. I don’t know about you guys, maar uit zo’n ‘groot onderhoud’ kan ik een enorme boost halen, haha!

🎉 Harry Styles @ festivalpark Werchter. Geen betere manier om je verlof af te sluiten dan met een optredentje, toch? Ik hoop alleen dat ik ‘m boven al dat gegil ga horen. Oh, boy.

En that’s about it, denk ik. Laat die iconische verjaardagsmaand dus maar komen, hihi!

q || waar kijken jullie naar uit deze maand?