De nieuwe maan in Aquarius.

De nieuwe maan in Aquarius.

Over de Waterman, de nieuwe maan die vannacht in dat sterrenbeeld boven onze hoofden hangt, én mijn lijstje werkpuntjes; jullie kennen het ondertussen wel. ;-)

de waterman.

Als we de geruchten mogen geloven, zijn de Watermannen in ons leven by far de meest innovatieve, vrije, rebelse, eigenwijste én - euh - weirdest people die we kennen. En vooraleer je me hier met het vingertje wijst; weet dat ik het woord ‘weird’ en het daarbij horende (en bovendien favoriete) koosnaampje ‘weirdo’ altijd, ALTIJD enkel en alleen gebruik in de positieve zin. Geen sterrenbeeld dat immers trouwer blijft aan zijn of haar eigen waarden, interesses, quirks en uniekheid dan onze alom-benijdde Aquarius, en hij zal dat bovendien ook nooit onder stoelen of banken steken. In’t kort? Gimme some of that, please, en dat is natuurlijk exact het idee achter zo’n nieuwe maan!

Aquarius x nieuwe maan

Het is immers nu dat we onszelf de plus- en minpuntjes van het sterrenbeeld in kwestie aan kunnen meten, en dingen in vraag kunnen stellen, OF in gang zetten, waar we doorgaans zelfs niet aan zouden (durven) beginnen. Deze nieuwe maan - een hele leuke, als je’t mij vraagt - moedigt ons aan om eens lekker op onszelf en onze levensstijl te focussen. Durven we wel onszelf te zijn? Waarin laten we ons meeslepen gewoon om bij de groep te horen? Is dat dan wel de juiste groep om bij te willen horen? Wat zijn onze onzekerheden? En vooral: hoe kunnen we eens en voor altijd volledig maskerloos door het leven gaan, die optimale toekomst tegemoet? De grote rode draad in dit hele gebeuren is simpel: say no to normal. Want als we volledig schaamteloos en bovendien LUID onszelf durven te zijn, dan duiken de mensen waarbij je jezelf écht goed voelt automatisch op.

mijn lijstje.

🏺 BREAK HABITS die helemaal niets (meer) te maken hebben met wie ik ondertussen geworden ben of wil worden.

🏺 EMBRACE YOUR WEIRDNESS en flaunt it.

🏺 DOE VERDORIE UW GOESTING. Solo-uitstapjes, here I come.

🏺 en GENIET OPTIMAAL VAN JE VRIJHEID, meid. Je apprecieert én profiteert er te weinig van.

🏺 BIG PICTURE THINKING. Bescheiden en klein dromen doet een mens genoeg, neem die grotere eens onder de loep en zet ze op papier.

🏺 (keep) STAND(ing) UP FOR WHAT YOU BELIEVE IN. En zoek gelijkgezinde mensen actief op om zowel hen áls jezelf een hart onder de riem te steken.

q || welke waterman-invloeden komen er voor jullie als geroepen?

Groetjes & geniet van jullie eigen gezelschap de komende paar weken, lieverds!