Let's catch up.

Let’s catch up.

een kort overzichtje van what i’ve been up to, én wat eraan zit te komen! Featuring een paar nieuwe portretjes die de Instagram nog niet gehaald hebben, hihi.

July portraits.

En met die nieuwe portretjes ga ik meteen deze post beginnen. Ik maakte er maar liefst drie vooraleer ik op vakantie vertrok, en het waren stuk voor stuk pareltjes om aan te mogen werken. Een portretje met een standbeeld-twist, mijn meest uitdagende kattentekening to date (al die kleurtjes in één vacht! 😻) én my first ever pet bunny; ik zet ze hier allemaal even op een rijtje!


 

eens iets anders.

Don’t get me wrong, mijn hart maakt een sprongetje met elke portretaanvraag die binnenkomt en ik blijf ze enorm graag tekenen. Maar zo af en toe eens iets anders? Dan voel ik me mínstens even vereerd dat jullie mij daarvoor aan het werk willen zetten. Zo maakte ik onlangs ook een paar bijenmascottes voor een kleuterklas, en mocht ik een bedankingskaartje ontwerpen voor iemand die op pensioen ging. En zo blijf ik nieuwe dingen doen én leer ik iets nieuws bij, hè. I love it!

 
 
 
 
 

up next!

Deze maand staan er uiteraard weer een paar portretjes gepland. Er zit er zelfs eentje tussen dat ik mag ontwerpen voor een spiksplinternieuw kinderdagverblijf, om te gebruiken als raamsticker. Talk about something new, dus! Daarnaast zou ik ook graag eens werk maken van wat schattige Zodiac prints (zoals deze) ALS mijn agenda het toelaat, én zou ik als ik jullie was mijn instagrampagina in het oog houden volgende maand, in verband met een Kerstkaarten-update. En over volgende maand gesproken… September zit momenteel ook al volgepropt met opdrachten. Vergeet je dus zeker niet op de wachtlijst te zetten in case je de maanden nadien nog een persoonlijke print wil bestellen, want het gaat soms snel!

MEET THE ARTIST.

Eindigen doe ik met mijn laatste werkje: een nieuw zelfportret, in combo met wat persoonlijke favourites, voor op mijn ‘work with me’ pagina. De tekening die er tot voor kort stond was immers aan vernieuwing toe nu mijn tekenstijl stilletjesaan herkenbaar wordt, en zo weten jullie ook meteen wat meer over de persoon aan de andere kant van jullie scherm en/of mailtjes! 😉

tellen jullie na het zien van m’n ‘meet the artist’ ook al zo af naar de herfst, of hoe zit het? of boswandelingen tussen de kleurrijke bladeren, bij voorkeur met ye Olde basic pumpkin-spiced latte in de hand! Oh, i can’t wait for those.

Veel liefs & tot hoors, sweeties!

x N.