A teensy little update.

a teensy little update

hoe ik me voel post-op & what I’ve been up to!

Hiya, sweeties! Zoals beloofd een paar woordjes over *dat dingetje*, maar vooral: waar ik me tijdens die obligatory zeteldagen mee bezig hield. Productief én minder productief, hihi.

how I’m feeling.

Ja. Goed, denk ik. Hoe zot zo’n hartoperatie ook klinkt, voor de hedendaagse cardiologen is een hartritmestoornis saboteren duidelijk peanuts. Ik heb (denk ik; pijnstillers en tijdsbesef zijn immers geen vrienden) nog geen twee uur op die tafel gelegen, mocht ‘s avonds alweer naar huis en ook de pijn achteraf viel - als ik me rustig hield, tenminste - heel goed mee. Driewerf hoera voor de wetenschap! Van die pijn schiet ondertussen, zo’n twee weken later, enkel nog een af en toe opduikend steekje in mijn schouders op. Wat ik wél nog heel erg goed merk, however, is dat mijn fysiek opvallend minder is. Logisch ook, aangezien ik sinds januari niet meer zo intensief durfde lopen als daarvoor, maar toch… Dat ik dat extra frustrerend vind naar de zomer toe heb ik hier al eens vermeld, dus ik hoef jullie vast niet te vertellen dat ik er ASAP terug wil invliegen. Op het gemak. Van ‘test, test’ enzo. Of de operatie écht gelukt is ga ik namelijk pas weten in augustus, dus hoe meer data ik tegen dan kan verzamelen, hoe beter, denk ik dan. En, nope, inderdaad… Ik ben er nog niet meteen vanaf, van die cardiologen. Oplossen is één ding, maar de oorzaak blijft een mysterie. Dat laatste willen ze dus ook nog achterhalen, en ze zijn niet alleen. Als ik één ding moet noemen dat me nog een beetje met knikkende knietjes achterlaat is het dus dat: waarom heb ik dit op mijn leeftijd (ze hebben me daar een ‘jong ding’ genoemd, people. Take note!) al voor, en vooral: wat moet ik doen om in de toekomst niet al te veel meer op die tafel terecht te komen? We shall see. Tot dan laat ik het even los en pik ik mijn leven gewoon weer op where I left it aan het begin van dit jaar. Voorwaarts, verdorie!

Na deze kleine stout-out naar mijn favoriete anti-boredom helden, die dat saaie (maar, echt, sááie) zetelliggen toch een beetje verlicht hebben, that is:

  • Shonda Rhimes, voor de perfecte timing.

  • Strummer, de beste ‘nee, je gaat blijven liggen!’- coach

  • Leia, voor de liefste knuffels. Ook al koos ze daar dikwijls niet de beste plekjes voor uit ( auw,auw, niet de liezen!)

  • Jane The Virgin, voor de héérlijke telenovela vibes

  • En jullie, voor de ‘hoe is’t?’ berichtjes

what’s cookin’.

Door die pijntjes van hierboven heb ik in mijn rustweek wel minder kunnen tekenen dan verwacht. Ik had dus heel wat in te halen, vooral portretjes, en ben momenteel volop bezig met het preppen van wat juni-gerelateerde werkjes en de commissies die nú al op de planning staan voor deze zomer. First thing’s first, dus, en dat is een oproep om - indien je ook graag nog verjaardags- of andere cadeautjes wil bestellen voor die periode - het NU de moment is om je naar de wachtlijst te reppen. Wel ‘gefixt’ tijdens die week; mijn allereerste testprintje van Peter Print, waar ik vanaf nu postkaartjes en alle prints groter dan A4 zal bestellen, éheeennnn… * drum roll, please *

i’m on patreon!

Yup, that’s right! Vanaf nu kan je mijn tekenavonturen steunen via Patreon! Niet voor niets, natuurlijk, want aan elke formule hangen heel wat goodies vast. Van phone wallpapers en korting op de webshop, tot printables én elke maand een postkaartje in de bus. Allemaal afhankelijk van welke keuze je maakt, natuurlijk, maar wat je wél standaard terugkrijgt is mijn oneindige liefde, een blik achter de schermen én exclusieve sneak peeks van projecten waar ik momenteel aan werk/wil werken. Nog net dat tikkeltje meer dan hier op de blog, dus. 😉

Neem gerust hier een kijkje! Da’s al keilief, hihi. Ook dat heb ik dus tijdens die week gedaan: nagedacht over hoe ik die sponsoropties wou inkleden. En wat kon het ook anders worden dan mijn favoriete, soms slightly misunderstood beestjes, toch?

Met andere woorden heb ik dus extra veel zin om er weer in te vliegen. Op alle gebieden. Van tekenen tot gewoon léven. Dat ik er alleszins de juiste tarotkaart, The Sun, voor getrokken heb aan dit begin van (mijn, hihi) Gemini-seizoen, dat zullen we maar een gelukkig toeval noemen, zeker?

Tot snel, lieverds! En, hey, zonder verplichtingen:

onder welke categorie zouden jullie het liefste vallen: de Cute Cats, de Beautiful Bats of de Rallying Raccoons?