Let's catch up.

Let’s catch up.

Een bliksemsnelle newsflash rechtstreeks van achter mijn hella messy bureau, just for you!

working on…

… mijn laatste opdracht vooraleer ik volgende week geniet van een verdiende, korte vakantie. Dat is een geboortekaartje waar jullie jammer genoeg nog een paar maanden op zullen moeten wachten, maar believe me when I say: ‘t is een tofke, hihi. Daarnaast ben ik nog nooit zó op tijd klaar geweest met alle Patreongoodies voor de aanstormende maand juli, én dokter ik - ongelooflijk maar waar - stilletjes aan al uit hoe ik in godsnaam de resem kerstkaartjesaanvragen ga verwerken om zo weinig mogelijk mensen te moeten teleurstellen. Smijt daar ook nog eens een ton aan nieuwe ideetjes die ik graag tegen het einde van het jaar op mijn webshop zou zwieren bij, en je zit met het logische gevolg dat ik voor de rest van het jaar - so sorry! - mijn commissies/wachtlijst even heb uitgezet. Vanaf januari gaat die lijst terug open, so stay tuned! In tussentijd gaan jullie wel al kunnen genieten van wat nieuwe art prints en god-weet-wat-er-nog in mijn hoofd opduikt nu de inspiratie ein-de-lijk weer terug is.

currently watching…

… zoals de coverfoto het al verraad: Parks & Recreation. Sommigen onder jullie weten vast al dat ik tijdens het tekenen graag naar een all-time favourite grijp, en dan staat deze met stip op één.

listening to…

… Chappell Roan vooral, moet ik toegeven. Ik ben helemaal op die bandwagon gesprongen, al wissel ik haar album dikwijls af met muziek uit mijn favoriete decade voor de zomer: de nineties van Blur, Pulp, Suede, etc. Geraak ik. Nooit. Beu.

prepping for…

… mijn verlof! En dan bedoel ik vooral Rock Werchter. Geen idee of ik nog in staat ben om 4 dagen camping-leven te overleven, maar ik heb er alleszins énorm veel zin in. Voor de rest heb ik niet al te veel gepland, behalve dan nóg meer van dit:

enjoying…

… de drukte die de zomer met zich meebrengt: terrasjes, grote schermen, park-hangen, drukke weekends vol events én luie avonden vol zwoele zomerfilms. Bring it on.

q || waar kijken jullie naar uit de komende zomer?

Groetjes & tot snel!

x N.