I'm back!*

*maar er staan heel wat veranderingen op til.
Meer daarover, en wat er momenteel allemaal in mijn hoofd speelt lees je in de post-vacation post hieronder !

een gesloten agenda om me groei-ruimte te geven.

Ik had mezelf nochtans een rustige, business-verboden vakantie beloofd, maar zo gaat dat nu eenmaal: van zodra je je hoofd eens écht leegmaakt duiken er nieuwe, oprechte inzichten op. Dat ik mijn eigen projecten en ideeën dikwijls on hold zet om er toch nog een last minute portretje tussen te nemen, bijvoorbeeld, en hoewel ik dat soort tekeningen altijd graag gedaan heb, besefte ik dat ik mezelf zo steeds meer in een hoekje duwde. Zo’n portretjes hebben immers een heus sneeuwbal-effect; hoe meer ik er teken, hoe meer vraag ernaar is. Dat is een supergroot compliment, begrijp me niet verkeerd, en moest ik full-time illustrator zijn met meer teken-tijd zou ik jullie talrijke berichtjes maar al te graag positief blijven beantwoorden. Maar. Dat ben ik niet, en ik wil mezelf - nu meer dan ooit - de ruimte geven om te groeien. Om een eigen stem te kweken die ik in mijn illustraties kan gieten. Om een webshop uit te bouwen. Om mijn tekenstijl te perfectioneren zodat ik jullie in de toekomst nóg betere, persoonlijke werkjes kan bezorgen. Long story short wil dat dus zeggen dat ik vanaf nu geen enkele portret-opdracht - of dat nu voor op een standaard print, een geboortekaartje, een trouwuitnodiging, of -cadeau etc. is - meer aanneem. Met pijn in het hart, want ik weet dat dit niet iets is dat jullie vandaag graag wilden lezen, maar wel for the better. Voor hoelang dit zal zijn weet ik nog niet, maar wat ik wel nog met zekerheid kan zeggen is dat ik momenteel met enorm veel goesting verder werk aan mijn laatste opdrachten, wél nog ruimte zal maken in die agenda voor mijn Kerst-wachtlijst (die staat al bomvol, sorryyyy), en daarnaast enkel volop ga vohooooor:

mission 2025.

Dat ik een nieuwe weg wil inslaan zou je immers uit de vorige paragraaf al moeten kunnen opmaken, maar wat die weg juist is? Wel, om dát te kunnen uitstippelen neem ik dus die extra ruimte. Van het onder handen nemen van mijn bestaande website tot een mogelijke webshop-verhuis, een andere focus qua wat ik aanbied, betere foto’s, een nieuwe look,… Het kan letterlijk nog ALLE kanten opgaan. Natuurlijk spreekt het voor zich dat ik jullie hier sowieso op de hoogte houd van die veranderingen, want ook daar heb ik enorm veel zin in; meer posts, een persoonlijkere inkijk én een op z’n minst grotendeels spiksplinternieuw, creatief avontuur. 2025 is nog ver, maar ‘t zal er verdorie snel zijn.

Tot dan hoop ik dat jullie blijven meegenieten van mijn blogposts en eigen illustraties,
én enthousiast getuige willen zijn van mijn groeiproces, hihi.

Groetjes & tot snel!

 
 
Nelle 🌿

• she/her • Basically the slightly weird one since 1989. Film fanatic, occasional over-sharer, frequent over-thinker. So, yes, I blog.

http://www.spellsandpencils.com
Previous
Previous

Happy Lughnasadh.

Next
Next

Let's catch up.